Pätevä apu työaikakirjanpitoon


Palkkailmon työvaiheittain järjestelty päävalikko.
Kuva: Näkymä Palkkailmon päävalikosta

Miten työaikakirjanpito on hoidettu teidän yrityksessänne?

Sähköinen tuntikortti, työaikakirjanpito, projektiseuranta, palkkatapahtumien ilmoittaminen palkanlaskijalle ja vuosilomat. Kaikki tämä onnistuu sähköisesti Palkkailmon avulla. Palkkailmo on selainpohjainen työaikakirjanpidon sovellus, jonka avulla yritys voi ilmoittaa työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja muut palkanlaskennan perusteet palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. Tehdyt työtunnit on helppo kohdistaa projekteittain.

Palkkailmolla hoituu lakisääteinen työaikakirjanpito samalla kun kerätään työntekijöiltä palkanlaskentaan tarvittavat tunnit ja muut korvaukset. Miksi käyttää paperisia tuntikortteja kun kaiken voi hoitaa sähköisesti? Sähköisen tuntikortin ansiosta tietoja ei tarvitse kopioida paperilta ja näin vältytään näppäilyvirheiltä sekä säästetään aikaa.

Palkanlaskijan työpöytä

Palkkailmo toimii myös palkanlaskijan työkaluna. Yrityksen palkkatapahtumat ja kaikki palkanmaksuun tarvittavat tiedot on haettavissa sovelluksesta turvallisesti. Sähköinen siirtotiedosto onnistuu useisiin palkanlaskentaohjelmiin nopeuttaen palkanlaskijan työtä. Palkkailmo on osa TyövuoroVelhoa ja sen avulla jo sadat yritykset ilmoittavat palkkatapahtumansa palkanlaskijalle.