Tuntilista tilitoimistoille


Palkanlaskennan yhteenvedoista saadaan kaikki tarvittavat palkanmaksun perusteet: työtunnit, vuorotyökorvaukset, sairaslomat, vuosilomat, koulutukset jne.
Kuva: Palkanlaskentajakson yhteenvetonäkymä

Palkkailmo - palkanlaskijan työpöytä

Palkkailmon avulla palkkatapahtumia ei tarvitse enää kopioida asiakkaan toimittamilta papereilta manuaalisesti vaan ne ovat Palkkailmon avulla saatavissa sähköisessä muodossa. Palkanlaskijalle on oma työpöytänsä josta yrityksen tiedot on helposti haettavissa. Samalla työpöydällä näkyvät myös asiakasyrityksen työsuhteissa tapahtuneet muutokset.

Oletko kokeillut sähköistä siirtotiedostoa? Sähköinen siirtotiedosto tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse näpytellä tietoja yksitellen palkanlaskentaohjelmaan vaan tallentaessasi siirtotiedoston, tiedot tippuvat automaattisesti paikoilleen palkkalajinumeroiden mukaan. Kun tiedot siirretään sähköisesti, näppäilyvirheiden mahdollisuus pienenee. Yritykset, joilla on paljon tuntityöläisiä ja muuttuvia tietoja palkanlaskennan perusteissa, työllistävät palkanlaskijaa melkoisesti. Palkkailmon avulla kaikki muuttuva tieto, yrityskohtaiset korvaukset ja tuntipalkkaisten tiedot on mahdollistaa siirtää sähköisesti yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin.

Palkkailmosta löytyy valmiita liittymiä mm. seuraaviin palkanlaskentaohjelmiin: Asteri, Econet, eFina, Fivaldi, Henix, Innova, Lemonsoft, Liksa, Maestro, Major Blue, Mepco, Nova, Personec W / Wintime, Dateko, Populus, ProCountor, Sauma, Sonet / Status, Tikon, Unes.

Erotu tarjouskilpailussa Palkkailmon avulla

Kerro asiakkaalle jo tarjousvaiheessa Palkkailmosta ja tarjoa järjestelmällistä ja turvallista työaikakirjanpidon ratkaisua. Palkkailmon avulla tarjoat asiakkaalle lisäarvoa!

Helppo käyttää

Pirkko Sengström Account Masters Oy:stä on käyttänyt ohjelmistoa jo usean vuoden.
- Palkkailmoa voi suositella lämpimästi kaikille suurillekin yrityksille, joilla on paljon palkansaajia sekä palkkoihin laskettavia lisiä, Sengström toteaa.
- Esimerkiksi rakennus- ja kuljetusalojen yritykset hyötyisivät ohjelmistosta varmasti, hän lisää. Palkanlaskijan näkökulmasta Palkkailmo nopeuttaa työtä huomattavasti.
- Järjestelmä on selkeä ja sitä on helppo käyttää. Ja mikä parasta, ohjelmasta saan tiedot suoraan sähköisesti palkanlaskentaohjelmaamme, Pirkko Sengström toteaa.

"Mikä parasta, ohjelmasta saa tiedot suoraan sähköisesti palkanlaskentaohjelmaamme."
Pirkko Sengström, Account Masters Oy